Over TEN composting

Over TEN Composting

Bij TEN Composting kunt u terecht voor de innovatieve oplossing om de hoeveelheid organisch afval drastisch te verminderen. Een composteermachine zet onder andere etensresten, tuinafval en composteerbare disposables om in compost. Dit kan de hoeveelheid organisch afval tot wel negentig procent verminderen. Het biedt een oplossing voor verschillende bedrijven, van lokale restaurants tot grote hotels.

Composteermachines

Voor elke situatie hebben wij een passende composteermachine. Deze worden geproduceerd door Oklin. Een wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor organisch afval. Dit zorgt niet alleen voor een divers en ruim aanbod, maar ook voor een snelle en goede service. Klik hier voor meer informatie over composteermachines van TEN composting.

Preventief onderhoud composteermachine

Voor iedere geleverde composteermachine, is het mogelijk om preventief onderhoud te laten uitvoeren. Preventief onderhoud draagt bij aan een verlenging van de levensduur van uw composteermachine. Daarnaast verhoogt het de veiligheid en de bedrijfszekerheid.

Onderdelen

Zowel in het centrale onderdelenmagazijn als in de wagens van de monteurs, heeft TEN Composting alle gangbare onderdelen van de composteermachines op voorraad. Hierdoor kan de stilstand bij een eventuele storing tot een minimum worden beperkt. De continuïteit in uw bedrijfsvoering staat bij ons hoog in het vaandel.

Technische service

De monteurs van TEN Composting staan ten aller tijden voor u klaar. Zij hebben ruime ervaring met de composteermachines die wij leveren. Zo kunnen zij op een snelle en goede manier onderhoud uitvoeren, installaties verzorgen en storingen verhelpen.

Advies

TEN Composting beschikt over eigen accountmanagers waardoor wij u goed kunnen adviezen over de inzet van een composteermachine. Zo geven wij u een indicatie van de kostenbesparing en terugverdientijd van de machine.

Daarnaast helpen we bij het inpassen van de machine in uw bedrijf. We installeren de machine en geven gebruiksinstructies aan medewerkers. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.